Wednesday, December 3, 2008

-My NoTeS!-



Aku rasa aku ni species villain kot... Jap, adik aku kata gelak aku memang macam villain. Kawan aku, ada yang suka menentang peraturan, aku pun, kadang-kadang suka gak langgar peraturan ni. Dah sah 'I am a real villain'. Well, merit aku masih okey...so aku rasa masih boleh diselamatkan lagi aku ni...

Korang pernah tak dengar perkataan Pharaoh atau kalau yang tak tahu Firaun. Aku suka gelar musuh aku dengan perkataan ni. Pharaoh I, Mak Cik Pharaoh, Pharaoh Murai...,tapi gelaran Pharaoh yang paling aku rasa tak ada chance lagi nak berbaik, aku gelar...The Dark Mangkok Pharaoh(DMP). Muahahaha!

Aku ada kucing...^-^... It's name is Imau...Imau is a very cute cat, for me...lah.Aku pernah mimpi Imau curik-curik bawakan jawapan kertas PMR untuk aku...Tapi mimpi tinggal mimpi jelah...Masa PMR berlangsung, dia tak muncul pun...hampeh...




2 comments:

xiiinam751 said...

Kenapa tak wish Doraemon je...

hidup ini tak semudah itu anakku

Dia@Hiei13 said...

Ala...Doraemon tak wujudlah,bu...